Minden egy helyen.

Revolut bemutatása

Módosítva:

revolut logo

A Revolut egy digitális pénzügyi szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén és gyorsan kezeljék pénzüket bárhol a világon. A mobilalkalmazás segítségével pénzt küldhetnek és fogadhatnak, virtuális vagy fizikai kártyával fizethetnek bármelyik boltban, valamint ATM-ből készpénzt vehetnek fel. A Revolut lehetővé teszi az online fizetéseket, valamint az Apple Pay és a Google Pay használatát is.
A Revolut alkalmazás további előnye, hogy segít a felhasználóknak költségeik nyomon követésében és kezelésében.

Összességében a Revolut egy innovatív digitális pénzügyi szolgáltatás, amely kényelmes, gyors és hatékony megoldást nyújt a pénzügyeink kezelésere.

Miért ajánljuk Revolut -ot?

Könnyen és egyszerűen használható a mindennapokban, ingyenes és azonnali pénzküldés Revolut felhasználók között.

A Revolut legnagyobb előnye, hogy gyorsan, egyszerűen és jó áron válthatunk devizát. Használatával gyakorlatilag pillanatok alatt válthatunk dollárt, eurót, forintot, vagy bármit amit szeretnénk. A váltás középárfolyamon történik, ezért jobb a váltási árfolyam, mint a legtöbb kereskedelmi banknál.

Egyszer használatos virtuális kártya
A Revolut alkalmazás minden egyes tranzakció előtt egy új, ideiglenes kártyaszámot generál. Ez azt jelenti, hogy minden egyes tranzakcióhoz külön kártyaszámot használhatunk. Ez segít minimalizálni a csalás és az adathalászat kockázatát.


Nincs még Revolut számlád?

Szeretnél Revolut felhasználó lenni? Bizonyos feltételek teljesítése esetén $20 értékben adunk neked Litecoin-t! Hírlevelünkben több információt kaphatsz az aktuális lehetőségekről.

Aktuális lehetőségek!
Iratkozz fel a hírlevelünkre és megkapod tőlünk a legjobb lehetőségeket!

A lehetőségekkel jutalmakat (pénzt, kriptovalutát, részvényt, stb.) szerezhetsz! A legtöbb esetben az idődet kell belefektetned. Amennyiben bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!


Mire használjuk?

Számomra a Revolut egy közvetítő a magyar bankszámlám és a különböző platformok között. A Revolutot használom a beutaláshoz és kiutaláshoz, és azt követő váltáshoz. Így egyszerűen mozgathatom a pénzem a kriptovaluták világa és a hagyományos pénzrendszer között.

Kereskedésről fontos tudnivalók

Ha Revolut-on szeretnél kereskedni, tehát tőzsdézni (részvényeket venni és eladni), valamint kriptovalutákkal kereskedni, fontos, hogy tisztában legyél a következőkkel!

 • A Revolut a felületet adja a kereskedéshez, de nem ő végzi el a tényleges vásárlást vagy eladást, hanem egy másik félnek, egy kereskedői cégnek adja ezt át.
 • Akár részvényeket, akár kriptovalutákat veszel, azt nem piacról veszed meg és nem te fogod birtokolni azokat! Te igazából az árfolyamokat vásárlod, azokkal kereskedsz. Tehát a brókercég veszi meg ezeket a részvényeket, kriptovalutákat és utána ők azoknak az árfolyamát értékesíti (ezeket hívják OTC brókereknek). Ezért van az, hogy nem a piaci árfolyamon veszel és adsz el, hanem mindig afelett vagy alatta, a különbség lesz a kereskedő cég haszna.
 • Mivel nem te birtoklod ezeket, ezért nem tudsz részvényeket másik tőzsdei kereskedői szolgáltatóhoz transzferálni vagy kriptovalutákat nem tudod kripto pénztárcákban biztonságosan tárolni, stb.
 • Éppen ezek miatt nem szoktak komolyabb befektetők Revolut-on kereskedni. Forrás: link

Revolut-ra

A Revolut-ra könnyedén feltölthetünk bankkártyával, vagy nemzetközi utalással. Fontos, hogy a Revolut és a feltöltésre használt számla azonos név alatt szerepeljen a nyilvántartásban. A Revolut ellenőrzi és megtagadhatja a befizetéseket.

Binance kártya

Amennyiben rendelkezünk Binance Debit kártyával – egyszerűen utalhatjuk ki a pénzünket a Binance kriptotőzsdéről. A Binance kártyánk adatai megadásával feltölthetjük a Revolut számlánkat. A kifizetés azonnal megtörténik.

Revolut-ról – Kriptotőzsdére (beutalás)

Két lehetőség áll rendelkezésre a befizetéshez. Az egyik lehetőség a bankkártyás fizetés, amely során a kártyaadatok megadásával történik a tranzakció. Ez gyors és egyszerű módszer, azonban fontos tudni, hogy a bankkártyás fizetés magas költségekkel járhat (1.5-2.5%). A másik lehetőség a SEPA utalás, amely hagyományos banki átutalást. A SEPA utalással általában 1 EUR költséggel számolhatunk. Ez az opció lehetőséget nyújt nagy összegű – olcsó tranzakciókhoz.

Befizetési folyamat (SEPA)

(1) Kriptotőzsde felületén:

 1. Válaszd a ‘Deposit’ lehetőséget.
 2. A ‘Cash’ fül alatt válaszd ki a pénznemet. (Euróban történő ki- és befizetést ajánljuk)
 3. Válaszd ki a Bank Transfer (SEPA) lehetőséget.
 4. Írd be a befizetni kívánt összeget.
 5. Ezt követően megkapod az utaláshoz szükséges adatokat.

(2) Revolut alkalmazásban:

 1. Válaszd az ‘Átutalás’ menüpontot.
 2. Válaszd az ‘Új’ > ‘Banki címzett’ hozzáadása lehetőséget.
 3. Add hozzá a címzettet.
  A kriptotőzsde felületén megtekinthető (1)

Általánosítás! Bizonyos felületeken ettől eltérően működik a befizetési folyamat.

Kriptotőzsdéről – Revolut-ra (kiutalás)

A legtöbb kriptotőzsdéről abban az esetben tudunk kiutalni – ha korábban már beutaltunk. A kiutalás -szintén – euróban történik.

 1. Válaszd a ‘Wallets’ menüpontot.
 2. Válaszd az ‘Spot’ > ‘EUR’ .
 3. ‘Withdrawal’
 4. Fejezd be a kiutalást.

A kiutalás max. 3 munkanap.

Hibát találtál?

Jelentsd nekünk!

Kérdésed van?

Várunk közösségünkbe!

A banyaszbazis.hu minden tartalma ingyenes!

Ne maradj le semmiről!

Hetente 1-2 alkalommal ingyenesen küldünk neked egy összefoglalót a legfontosabb eseményekről, hírekről és legjobb lehetőségekről.