Minden egy helyen.

Overclock (OC) gyűjtemény

Adatok begyűjtése

Célunk, hogy létrehozzunk egy adatbázist, amelyben GPU bányászat folyamán szükséges Overclock (OC) beállításokat gyűjtjük. Szeretnénk a lehető legtöbb beállítást begyűjteni, amelyeket algoritmusok és gyártó szerint kategorizálunk. Így egy teljesen transzparens adatbázist tudunk létrehozni a felhasználóink számára.


Miért jó?

Az adatbázis segítséget nyújthat a bányászoknak. A legnépszerűbbek mellett a legújabb algoritmusokat is meg fogjuk jeleníteni, így hosszútávon fejlődőképes marad az adatbázisunk. Az adatbázis ingyenesen és folyamatosan elérhető lesz.

Miért nem jó?
Tudjuk, hogy a bányászat és a hardverek konfigurálása egy összetett és bonyolult folyamat. Többen nehezményezik, hogy ennek az adatbázisnak semmi értelme. Ezt a „két azonos videókártya között is van különbség” magyarázatra hivatkozva teszik.
A megállapítás valós és valóban helytálló. Előfordulhat, hogy teljesen azonos hardvereknél, beállítással és körülményekkel különbségek tapasztalhatóak bizonyos tekintetben. Ez lehet teljesítmény, fogyasztás, stb. Ritkább esetben az egyik kártya gond nélkül üzemel az adott beállítással – a másik „eldobja” azt, és „crash-el”. Ez utóbbi akkor figyelhető meg, amikor már egy eleve „kihegyezett” beállítást szeretnénk eszközölni egy másik GPU-n, vagy a körülményekkel kapcsolatban (mint pl. tápegység vagy a videókártya BIOS) mégis jelentős különbség fedezhető fel.

Az itt megjelenő beállításokat csak iránymutatásként kezeld! Amennyiben szükséges: végezd el a finomhangolást!


Közösségi adatbázis

A Bányász Bázis kizárólag az adatok begyűjtésével, ellenőrzésével és azok feldolgozásával foglalkozik. Az adatokat a felhasználók küldik be a Bázis-nak, így egy felhasználói tapasztalatok alapján készült adatbázist kapunk.

Ösztönözzük a felhasználókat, hogy lépjenek kapcsolatba a Bányász Bázissal.

A felhasználóknak számos lehetőségük van, hogy részt vegyenek a Bányász Bázis épülésében és formálásában.

Bányász Bázis – „A bányászok bázisa!”


Ismersz egy jó beállítást?

Küld el nekünk az űrlap kitöltésével. Köszönjük!

Ne maradj le semmiről!

Havonta 1-2 alkalommal ingyenesen küldünk neked egy összefoglalót a legfontosabb eseményekről, hírekről és legjobb lehetőségekről.