Minden egy helyen.

Linkgyűjtemény

A ‘Linkgyűjtemény-el az a célunk, hogy egy helyre gyűjtsük a Bányász Bázis által vizsgált címeket (URL). Az itt megjelenő linkeket – saját vizsgálatunk alapjánbiztonságosnak találtuk. Mindig vizsgáld meg a hivatkozásokat, azt követően érdemes hozzáadni a könyvjelzőkhöz!

Szerezz ajándékokat vagy kedvezményeket.

Ha az itt megjelenő hivatkozásokat használod, akkor bizonyos jutalmat vagy kedvezményt szerzel az adott platformon. Egyszerűen kattints a számodra szimpatikus lehetőség képére vagy szövegére. Mellékesen a Bányász Bázis-t is támogatod. Rengeteg csaló (scam) weboldal létezik, amely kinézetben teljesen hasonlít az eredetire. A kriptovaluták világában folyamatosan dolgoznak a csalók a háttérben. Legyél óvatos!
Kérdésed van ezzel kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mentorprogram

Itt az idő, hogy felfedezd a kriptovaluták és a blokklánc technológia végtelen lehetőségeit, és egy tapasztalt mentor vezetésével emeld magasabb szintre a tudásod!

Kriptotőzsdék

A CoinCash egy 2017-ben alapított magyar, kriptovaluta váltással foglalkozó fintech start-up, amely a kezdetek óta azért dolgozik, hogy a kriptovaluták Magyarországon is széles körben elterjedtté váljanak. A CoinCash-nél a Bitcoinnal együtt már több, mint 120 kriptovalutát lehet venni és eladni, banki átutalással vagy készpénzért.

Az edukációra is nagy hangsúlyt fektetnek, blogjukon és közösségi média csatornáikon naponta tesznek közzé aktuális híreket és kriptós ismeretterjesztő, magyarázó tartalmakat, valamint az érdeklődők a tranzakciókkal vagy a kriptovaluták világával kapcsolatos kérdéseikkel ingyenesen kereshetik a magyar nyelvű ügyfélszolgálatukat. 2021-ben a CoinCash megvásárolta a MrCoin márkát, ezzel pedig általuk ment végbe az első magyar fintech-fintech akvizíció.

Szerezz 25% kedvezményt a díjakból. 

Használd aBanyaszBazisos_ujugyfel25meghívót a kedvezmény érvényesítéséhez.

Binance

A Binance egy világszinten elismert kriptotőzsde, amelyet 2017-ben alapítottak. Az alapító, Changpeng Zhao (CZ) vezetésével a Binance rövid idő alatt a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb kriptotőzsdéjévé vált.

Nagy sikert ért el a kriptopiac számos területén. Elsősorban azzal a céllal indult, hogy könnyű és biztonságos lehetőséget biztosítson a kriptovaluták vásárlására és eladására.

Létrehozták a Binance Smart Chain (BSC) nevű saját blokklánc hálózatot. A BSC  lehetővé teszi a fejlesztők számára intelligens szerződések létrehozását. Nagy teljesítményt és alacsony tranzakciós díjakat kínál, ezért vonzóvá teszi az alkalmazások és a kriptopénzek fejlesztői számára.

Szerezz 10% kedvezményt a díjakból. 

Használd ameghívótmeghívót a kedvezmény érvényesítéséhez.

Még több kriptotőzsde..

$100 kupon + Mystery Box
10% kedvezményt a tranzakciós díjakból.
Mystery Box ajándék
10% kedvezményt a tranzakciós díjakból.
10% kedvezményt a tranzakciós díjakból.
10% kedvezményt a tranzakciós díjakból.
5% visszatérítés a tranzakciós díjak után.
$25 kezdő bónusz

 

Az itt feltüntetett ajándékok (kedvezmények és visszatérítések) csak az meghívóval történő regisztrációval, vagy a ‘referral kód’ megadásával vehetők igénybe.

Hardver tárcák

Kizárólag gyártótól vagy hitelesített viszonteladótól vásárold meg a hardver tárcádat, hogy biztos legyél a termék eredetiségében.

Kattints a szimpatikus tárcára, és a gyártó hivatalos oldalára irányítunk, ahol részletesen megtekintheted a terméket. Itt lehetőséged van több információt szerezni róla, és ha elnyeri tetszésedet, könnyedén meg is vásárolhatod.

Ledger Nano S Plus
SafePal S1
Trezor Model One

Ne maradj le!

Kriptoeszköz árfolyamkövetők

Kereskedőknek

Feltételek teljesítése után 8 – 100 euró értékben kaphatsz részvényeket.

  1. Regisztrálj a meghívóval. 
  2. Igazold a személyazonosságod és a lakcímed.
  3. Tölts fel a számládra legalább 1 eurót (vagy 400 forint).

A jutalom véletlenszerűen történik. A kapott részvény ezután eladható, kereskedhető, és 30 nap múlva kiutalható.

Ne maradj le semmiről!

Hetente 1-2 alkalommal ingyenesen küldünk neked egy összefoglalót a legfontosabb eseményekről, hírekről és legjobb lehetőségekről.