Minden egy helyen.

Felhasználási feltételek

A. Bevezetés

Bányász Bázis platform – banyaszbazis.hu
Üzemeltető elérhetősége: admin@banyaszbazis.hu

Bányász Bázis (banyaszbazis.hu) üzemeltetőjének elsődleges feladata:

 • körülmények kialakítása, majd fenntartása írásos tartalmak számára
 • írásos tartalmak publikálása
 • statisztikák, elemzések, hírek, egyéb tartalmak készítése és más forrásból történő bemutatása
 • felület biztosítása partnerek számára, ezáltal szolgáltatások és lehetőségek bemutatása a felhasználók számára

Jelen oldalon leírtak szabályozzák, hogy miként és milyen feltételek mellett használhatja oldalunkat. Az oldal használatával egyidejűleg automatikusan kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az itt leírtakat.

B. Adatvédelem, adatkezelés

Mindent megteszünk felhasználóink adatainak védelmében. Adatvédelemről részleteseben az Adatkezelési tájékoztató oldalon olvashat.

C. Jogi nyilatkozat

Az oldalon található minden – forrás megjelölés nélküli – tartalom a szerzőink, felhasználóink személyes nézőpontja jegyében íródott.
Minden megtalálható információ tájékoztatásként tekintendő, gyakran tartalmazhatnak álltalunk készített statisztikákból kinyert adatokat;
harmadik fél tapasztalatait,
tesztjeit,
kutatásait.

Tartalmaink nem valósítanak meg befektetési elemzéseket és semmiképp sem tekinthetők befektetési tanácsadásnak! Jelenlegi helyzetben a kriptovaluták – szabályozatlanságuk miatt – kimondottan kockázatos eszközöknek tekintendők, ezért részletesen, több forrásból tájékozódj használatukról.
A banyaszbazis.hu üzemeltetője, szerzői és felhasználói nem vállalnak felelősséget az oldalon megjelenő tartalmakból származó közvetlen vagy közvetett költségért, károkért, sérülésekért.

D. Források

A banyaszbazis.hu megjeleníthet más forrásokból beszerzett tartalmakat(cikk, videó, szöveg, stb), ezeket köteles megjelölni.
Megjelenhet továbbá, statisztika, adat, vagy ezekről készült tartalmak.
A banyaszbazis.hu nem tud felelősséget vállalni ezekért.

E. Felhasználók, szerkesztők, szerzők és tartalmak

Szerző a tartalom feltöltésével egyidejűleg kijelenti, hogy az általa feltöltött tartalom a sajátja, vagy annak továbbítására előzetesen engedélyt kapott a tartalom tulajdonosától. Amennyiben a banyaszbazis.hu weboldalt felelősségre vonnák, a felelősséget a tartalom feltöltőjére hárítja.

Továbbá, a tartalom feltöltője elfogadja:

 • ezután tartalom a banyaszbazis.hu tulajdonát képezi.
 • banyaszbazis.hu jogában áll az adott tartalom terjesztése, szerkesztése, törlése és mindennemű felhasználása.
 • sem ő, sem harmadik fél nem él kártérítési igénnyel a tartalom után.
 • banyaszbazis.hu megtagadhatja a feltöltött tartalom törlését, szerkesztését.
 • banyaszbazis.hu korlátozhatja a tartalom írójának hozzáférését

A banyaszbazis.hu egy közösségi platformnak tekinthető, ezért felhasználóink, közösségünk tagjai módosítás/törlés/kiegészítés kérelemmel élhetnek a tartalmak részét vagy egészét illetően. A módosításon átesett tartalmakért a banyaszbazis.hu nem tud felelősséget vállalni.

A kérelmeket a szerkesztőségi csapat vizsgálja, ellenőrzi, ezt követően bírálja el.

A felhasználóknak több lehetőségük van is van, hogy részt vegyenek a Bányász Bázis kormányzásában.
Ilyen lehetőségek:

 • Minden bejegyzés alatt található egy űrlap, ami arra használható, hogy tovább pontosítsuk, javítsuk a tartalmainkat, felhasználóink tapasztalatai – kutatásai alapján. A fentebb említett kérelmeket itt könyveljük el.
 • ötletdoboz (megtalálható: Kapcsolat) Gyűjtjük a felhasználók ötleteit, amit felhasználva személyre szabott tartalmakat jeleníthetünk meg.
  A banyaszbazis.hu szerzői és szerkesztői megvizsgálják és megvitatják ezeket. Nincs garantálva a beküldött ötlet megjelenítése.
 • keresőszó (Keresés gomb használata után) Hasznossá akarjuk tenni a Bányász Bázis keresőjét.

F. Tulajdonjog

Minden tartalom – vagy tartalom rész – (szöveg, kép, grafika, videó), melyet a banyaszbazis.hu publikál (felhasználók és szerzők által feltöltött tartalmak is) a banyaszbazis.hu tulajdonát képezik. A banyaszbazis.hu tartalmának másolása, módosítása, publikálása – főképp annak kereskedelmi vagy reklám célokra történő felhasználása – TILOS!
A felhasználók és a szerzők elfogadják, hogy a banyaszbazis.hu használata során nem szereznek semmilyen tulajdonjogot az oldal tartalmát tekintve.

G. Navigálás más oldalakra

A banyaszbazis.hu szerzői más oldalra navigáló linkeket helyezhetnek el. Ezeknek a linkeknek meglátogatása veszélyes lehet a felhasználók számára. A banyaszbazis.hu ellenőrzi ezeket a linkeket, de nem tud felelősséget vállalni az ezekből származó károkért.

H. Tévedés és elírás

A banyaszbazis.hu fenntartja a tévedés, illetve elírás jogát!

Ne maradj le semmiről!

Havonta 1-2 alkalommal ingyenesen küldünk neked egy összefoglalót a legfontosabb eseményekről, hírekről és legjobb lehetőségekről.